# Меню

Викинг-Т ООД е фирма, която през последните 30 години се превърна в лидер в производство и доставка на работно облекло, внос и търговия с лични предпазни средства в България, благодарение на нашите служители, без които не бихме могли да осъществим мисията си:

„Да предлагаме на клиентите си най-добрите продукти, обслужване, комфорт и качество, за да им помогнем, да оптимизират представянето си, в изискващата работна среда, докато се чувстват напълно защитени и сигурни!“

 

Нашите продукти Ви защитават от вредни въздействия на околната и работната среда и отговарят изцяло на европейските стандарти и норми за качество.

Имаме удоволствието да Ви представим своята нова търговска марка UNITY, създадена като резултат от непрекъснатото наблюдение и отчитане на потребностите на своите клиенти и разработена специално за Вашите нужди. Марката включва изключително нови продукти от среден клас, с високо качество и дизайн. Под марката UNITY ще откриете работно облекло, обувки и лични предпазни средства, които притежават характеристики на продукти от висок клас, удобство и комфорт, но на много конкурентна цена.

Притежаваме собствена модерна база за производство на специализирано работно облекло, изработено само от качествени, тествани и сертифицирани материали. Работните дрехи могат да бъдат изработени и по модел на клиента, след договаряне за минимални количества при поръчка. Във фирмата работят над 220 висококвалифицирани и опитни служители, които се грижат за качественото обслужване на клиентите ни в цялата страна.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2015 - Система за управление на качеството, OHSAS 18001:2007 – Система за управление на здравето и безопасността при работа, ISO 14001:2015 – Система за управление на околната среда.

От Септември 2020 година открихме най новата ни и модерна търговско-складова база с 4000 палето места на площ от 5500 кв.м. и 1000 кв.м. офисна площ и шоурум, намираща се на Околовръстен път, местност Герена № 268, Индустриален Парк Марково, с. Марково. 

Силно конкурентно предимство е нашата собствена дистрибуторска мрежа и предлагане, което води до по-бързо и по-ефективно доставяне до нашите клиенти в България, Словакия, Чехия, Австрия, Франция, Италия и други европейски страни. Изградили сме силно присъствие на българския пазар, където постигаме голям териториален обхват, най-вече поради ефективната и стабилна дистрибуторска мрежа и многото фирмени представители в ключови развиващи се и индустриални градове в страната. Основният ни офис и складова база се намират в гр. Пловдив, но също така работим чрез магазини, офиси, складове и представителства в София, Плевен, Стара Загора, Ловеч, Бургас, Враца, Варна, Шумен, Русе, Кърджали и Търговище.

Викинг-Т ООД

Адрес: Околовръстен път, местност Герена № 268, Индустриален Парк Марково, с. Марково, България

ДДС No: BG115140443

ИН: 115140443

тел: 0035932 632 933

 

/media/dev/Prilojenie_2.16.1_Dokument-2.pdf