Еднократно боне INA

  • Кат. номер: 080003
7,50 лв. 5,30 лв.

Боне за еднократна употреба, тип хармоника, от нетъкан полипропилен.

Опаковка: 100 бр/ пакет

Цена за 1 пакет!

Подобни продукти