# Меню

АРОМАТНА ГРИВНА С ПЪЛНИТЕЛ ПРОТИВ КОМАРИ BIKIT MONSTER

  • Кат. номер: 009010

Състав: Гривната е изработена от силикон, пластмаса и пълнител. Съдържа масло от лимонена трева. 100% натурален и безвреден продукт.

Предназначение: Подходяща при спорт, къмпинг, риболов, пикник, лов и други дейности на открито. Може да се използва и в закрити помещения – у дома, офиса или други. Диаметърът на гривната може да се регулира. Подходяща е за малки деца. Водоустойчива и удобна.

При сваляне поставете гривната в оригиналната опаковка със затворен цип или в запечатан полиетиленов плик, за да съхраните маслото от цитронела.

Начин на употреба: Гривната може да се постави на китката или глезена, като за малки деца е препоръчително слагане на глезена. Може да се закачи на детска количка, велосипед или чанта, а също така и до детското креватче. Интензивността на изпаряване на цитронеловото масло се увеличава при повишаване на температурата на гривната /достатъчна е телесна температура/. Не пробивайте пълнителя. Изпаряването на маслото от цитронела се контролира от иновативния повърхностен материал на пълнителя. Тя е ефективна от 2 до 3 месеца.

Важно: Само за външна употреба. В случай на алергична реакция да се прекрати незабавно използването на продукта. При случаен контакт с очите или устната лигавица с лимонена трева, изплакнете обилно с вода.

Съхранение: На хладно и сухо място.

Опаковка: 1 брой.

3,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
АРОМАТНА ГРИВНА С ПЪЛНИТЕЛ ПРОТИВ КОМАРИ BIKIT MONSTER
Подобни продукти