# Меню

АРОМАТНА СИЛИКОНОВА ГРИВНА С ПЪЛНИТЕЛ ПРОТИВ КОМАРИ OTO BALL

  • Кат. номер: 009011

Предназначение: За къмпинг, пикник, спорт, лов, риболов и други дейности на открито. Може да се използва и в закрити помещения - в офиса, дома или други. Може да регулирате диаметъра на гривната. Подходяща е за малки деца. Удобна и водоустойчива.

При сваляне да се съхранява в оригиналната опаковка със затворен цип или в запечатан полиетиленов плик с цел запазване на маслото от цитронела.

Състав: Гривната е изработена от силикон и пълнител с масло от чаено дърво (tea tree oil), лимонена трева (citronella oil), масло от лавандула (lavender oil), масло от тиква (mugwort oil), евкалиптово масло (eucalyptus oil), етерично масло от лимон (lemon essential oil), ментово масло (peppermint oil) и етерично масло от лайка (chamomile essential oil). 100% натурални и безвредни продукти.

Начин на употреба: Може да се постави на китката или глезена, като за малки деца е препоръчително да се сложи на глезена. Може да се закачи на велосипед, детска количка или чанта, а също така и до детското креватче. Интензивността на изпаряване на маслото се увеличава при повишаване на температурата на гривната (достатъчна е телесна температура). Да не се пробива пълнителя. Гривната е ефективна от 2 до 3 месеца след отваряне на оригиналната опаковка на разстояние 1.5 метра.

Предпазни мерки:
Само за външна употреба.
В случай на алергична реакция незабавно прекратете употребата.
При случаен контакт с очите или устната лигавица с маслата изплакнете обилно с вода.

Съхранение: На сухо и хладно място.

Произход: Корея.

Вносител: "Биогея Фармаси" ООД, България.

3,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
АРОМАТНА СИЛИКОНОВА ГРИВНА С ПЪЛНИТЕЛ ПРОТИВ КОМАРИ OTO BALL
Подобни продукти