# Меню

РЕПЕЛЕНТНИ ЛЕПЕНКИ ПРОТИВ КОМАРИ 6 БР.

 

РЕПЕЛЕНТНИ ЛЕПЕНКИ ПРОТИВ КОМАРИ ECOLIFE

до 48 часа свеж аромат на цитронела

Предназначение: Лепенките са подходящи при разходка, спорт, къмпинг, риболов, пикник, лов и други дейности на открито. Могат да се използват и в закрити помещения: у дома, офиса и други. Подходящи са и за малки деца. Водоустойчиви и удобни.
При сваляне поставете в оригиналната опаковка или в запечатан полиетиленов плик, за да съхраните маслото от цитронела.

Състав: Нетъкан текстил от полипропилен, напоен със 100% натурално масло от лимонена трева. Изцяло натурален продукт, безвреден за хората.

Начин на употреба: Можете да залепите лепенката където пожелаете - на дрехите си, дрехите на детето Ви, детската количка, детското креватче, чанти, обувки, бюра, аксесоари, на работното си място, стола за хранене или мебел в близост до Вас. Тя не оставя петна! Лепенката може да се свали от мястото на поставяне и да се прибере в херметичната опаковка. Така е възможно да се използва повторно до пълното изпаряване на маслото от цитронела.

Важно: Само за външна употреба. В случай на алергична реакция да се прекрати незабавно използването на продукта. При случаен контакт с очите или устната лигавица с лимонена трева, изплакнете обилно с вода.

Съхранение: На хладно и сухо място.

Опаковка: 6 броя.

Произход: Китай.

1,95 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
РЕПЕЛЕНТНИ ЛЕПЕНКИ ПРОТИВ КОМАРИ 6 БР.
Подобни продукти