Изберете страница

Често задавани въпроси (FAQ)

Как да поръчам през онлайн магазина на VIKING-T?

Поръчка в електронен магазин www.viking-t.com на „Викинг-Т“ ООД

От онлайн магазина www.viking-t.com може да закупите работни облекла, предпазни обувки и лични предпазни средства и аксесоари като се регистрирате в раздел „Вход за клиенти“.

Потребителски профил имат всички клиенти на магазина, които са реализирали поне една поръчка. Потребителският профил се създава автоматично при поръчка и може да бъде достъпен по всяко време. Тук може да следите статуса на активните си поръчки.

Ползвайки своя потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти.

Алтернативно, бихте могли да съберете продукти във Вашата кошница и директно при покупка (след натискане на бутон „Продължи“) да преминете към регистрация. Веднъж регистрирани можете да влизате в своя профил от името Ви през „Вход за клиенти“, да допълвате и правите промени по информацията за адрес на доставка, лични данни, данни за фактура и т.н.

Поръчки в онлайн магазина на „Викинг-Т“ ООД може да направите по следния начин:

Избирате продукт от съответната група като кликвате върху него. Виждате в детайли описание и снимки на артикула. В зависимост от наличността и модела можете да изберете цвят, размер или други съществуващи характеристики.

Цената на артикула е посочена в български лева с включен ДДС. В “Доставка” можете да видите ценовата листа на куриерска фирма “SPEEDY”.

В количката си виждате избраните вече артикули. С Бутон „Х” можете да премахвате артикули от количката. Ако искате да увеличите или намалите броя на поръчаните артикули, можете да го направите в зададената графа. Когато сте приключили с пазаруването, натиснете бутон ”Поръчай”.

Ако не сте се регистрирали, ще трябва да преминете през кратка регистрация.

Стъпка 1: Необходимо е уточняване адрес на доставка и данни за издаване на фактура (ако е необходимо). След което трябва да уточните предпочитания от Вас начин на плащане.

Стъпка 2: Преглед на въведената информация и преглед на поръчката. Ако е нужно да се направи коренция, можете да я направите като изберете „Редактирай“. В случай, че не желаете да правите коренции и искате да заявите поръчката, трябва да натиснете „Поръчай“.

С натискане на бутон „Поръчай” поръчката Ви е приета от системата на „Викинг-Т“ ООД и Вие ще получите на посочен от Вас e-mail информация за статуса на поръчката. Oператор на „Викинг-Т“ ООД ще се свърже с Вас във времето от 08:00 до 17.00 часа в дните от понеделник до петък за уточняване на детайли (при необходимост) и окончателно потвърждаване на поръчката и начин на плащане. Тъй като цената за доставка варира спрямо килограмите на пратката, наш оператор ще Ви съобщи колко ще струва услугата. Срокът за доставка е 5 работни дни от деня следващ приемането на поръчка с наложен платеж или с плащане по банков път.

Получете -10% отстъпка за първата Ви поръчка