Изберете страница

За нас

Ние сме семейна фирма с над 30 години опит в производството на работно облекло, внос, износ и търговия с лични предпазни средства (ЛПС) в България и Европа. От създаването си през 1991 г. до момента, Викинг-Т се стреми да предлага на своите клиенти най-добрите продукти, обслужване и качество. Така им помагаме да оптимизират представянето си в изискващата работна среда, като се чувстват напълно защитени и сигурни.

Лидер на пазара

Наши партньори са едни от най-добрите и утвърдени брандове за работно облекло и ЛПС, благодарение на които се превърнахме в лидер на пазара.

Основен фактор, без който компанията нямаше да просперира, е човешкият ресурс. Над 300 опитни и квалифицирани служители се грижат за удовлетворяването на потребностите на нашите клиенти.

Европейски стандарти за качество

Производствената ни база е оборудвана с високотехнологични машини. Използваме устойчиво и отговорно ресурсите при производството на висококачествени работни облекла и ЛПС. Нашите продукти отговарят на европейските стандарти за качество на работни дрехи, обувки и ЛПС. Прилагаме съвременни методи за управление, като се стремим към непрекъснатoто им подобряване, чрез прилагането на системи за контрол на качеството, околната среда, здраве и безопасност при работа: EN ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018.

Нашата социална отговорност

Част от нашата социална отговорност е изключителният професионализъм и безкомпромисност към качеството, и безопасността на предлаганите продукти. Прилагаме ефективна система за директен контакт и обратна връзка от нашите клиенти. Изградили сме ефективна дистрибуторска мрежа от търговски представители и магазини в основни градове в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора, Шумен, Враца, Кърджали и Търговище.

Собствена търговска марка UNITY

Анализирайки потребностите на пазара, създадохме своя собствена търговска марка UNITY за работно и медицинско облекло, обувки и ЛПС. С годините тя се превърна в символ за качество и комфорт на конкурентни цени.

Търговска база Марково

През 2020 г. Открихме най-големия ни шоурум, административен и логистичен център, с площ от 6500 кв.м. в Индустриален парк Марково, където ежедневно се създават и реализират нови идеи и проекти.

Благодарение на Вас – нашите клиенти, ние сме тук и ще продължим да се развиваме и усъвършенстваме, предлагайки най-добрите продукти на пазара.

Получете -10% отстъпка за първата Ви поръчка